Адреса: вул. Богдана Хмельницького, 34а
Метро: Золоті ворота
Середній чек: 400-700 грн.
Кухня: Східноєвропейська, Центральноєвропейська, Українська, Сучасна, Азіатська, Європейська
Час роботи: ПН-ВС: 07.00-02.00
Телефон: вказати
Ресторан 11 Mirrors Rooftop Restaurant & World Class Bar на Золотих воротах – це концептуально новий заклад, з трьома відмінними рисами. Перше — тут висококласне обслуговування, друге — унікальна кухня в стилі ф’южн і третє — чудовий вид на столицю через панорамні великі вікна. Чи варто говорити, що ресторан підходить для будь-якого приводу, будь то романтичне побачення чи сімейну вечерю.
Інтер’єр виконаний в сучасному європейському стилі, дорогі комфортабельні меблі найкраще підтвердження того, що тут можна відпочити від звичайних проблем. переговори з бізнес-партнером.
Святкові заходи
- банкет
- корпоратив
- день народження
- ювілей
Особливості закладу та кухні
Тип закладу: ресторан
Безготівковий розрахунок: термінал, Visa, MasterCard, Maestro
Парковка: є
Літня веранда: в теплу пору року
Сніданки: в наявності
Барна карта: великий вибір в асортименті
Пиво: розливне, пляшкове
Коктейлі: алкогольні, безалкогольні
Меню іноземною мовою: англійська
Мета відвідування: сімейна вечеря, романтичний вечір, ділова зустріч
Панорамний вигляд: великі вікна
М’які місця: є
Вхід безкоштовно
WiFi: хороший сигнал
Ресторан 11 Дзеркал починає працювати з самого ранку, а саме з 7 години. Прийшовши сюди в цей час можна підбадьоритися чашкою ароматної кави і смачним сніданком, який дасть сили на весь день, що залишився. В обід сюди приходять по бізнес-ланчі, до речі, основне меню для зручності іноземних гостей перекладено англійською мовою. Іноземців тут багато, адже ресторан фактично виконує додатково функцію оглядового майданчика. Також працює комфортабельне паркування та літня тераса.
Меню 11 Mirrors rooftop restaurant & bar на Богдана Хмельницького у Києві
Кулінарія різних країн світу
В основному меню 11 Mirrors Rooftop зібрано найкращі кулінарні традиції східноєвропейської, центральноєвропейської, української, азіатської та європейської кухні. З основних страв можна виділити різотто зі спольти з грибами, фаготеллі з козячим сиром, перепілка фарширована білими грибами з кукурудзою гриль, яловичу вирізку з руколою, пармезаном і желе з томатів, котлету з судака з картоплею і молочним дресингом і чорну зі стиглим шпинатом. На десерт можна замовити лимонний мус із маскарпоне та сезонними ягодами, а також асорті сиром з інжирним соусом, виноградом та горіхами.
Коментарі