Перейти до вмісту
Главная страница » Каталог ресторанів, кафе ба барів Києва » Ресторан Сітронель на Богдана Хмельницького у Києві

Ресторан Сітронель на Богдана Хмельницького у Києві

Адреса: вул. Богдана Хмельницького, 23
Метро: Золоті ворота Театральна
Середній чек: 1000 грн.
Кухня: Французька
Час роботи: ПН-ПТ: 09.00-22.00, СБ-ВС: 10.00-22.00
Телефон: вказати

Сучасний французький ресторан Сітронель на Театральній – локація вишуканих обідів та романтичних вечерь. Відмінний вибір для поціновувачів справжньої французької кухні, камерної атмосфери та легкої обстановки.

Засновником молодого підприємства є рестораторка Марія Ковтун. Гастрономічне місце у самому центрі Києва виникло завдяки її бажанню подарувати киянам та гостям столиці острівець справжньої Франції, де завжди буде смачно, затишно та тепло. Зручне розташування та близьке сусідство з національним оперним театром, важлива перевага ресторану.

Святкові заходи

  • банкет
  • корпоратив
  • день народження
  • ювілей

Особливості закладу та кухні

Тип закладу: ресторан
Безготівковий розрахунок: термінал, Visa, MasterCard, Maestro
Парковка: присутня
Жива музика: по вихідних і святкових днях
Літня веранда: в теплий час року
Для дітей: стільчики, розмальовки
Сніданки: в наявності
Барна карта: великий вибір в асортименті
Пиво: розливне, пляшкове
Коктейлі: алкогольні, безалкогольні
Шеф-кухар: Ігор Крамаренко
Меню на іноземній мові: англійська
Мета відвідування: сімейний вечеря, романтичний вечір, ділова зустріч
М’які місця: диванчики, 5 шт
Кількість залів: 50 посадочних місць
Вхід: безкоштовно
Дегустації: вино
Подарунковий сертифікат: можна оформити
WiFi: хороший сигнал, розетки

Наприкінці робочого тижня у ресторані грає джазова музика у виконанні провідних київських музикантів. Гарний привід для візиту пристойним компаніям, налаштованим отримати гарний та багатий на емоції вечір. Ресторан Сітронель на Театральній може бути вибором щодня або для особливих подій. Тут однаково успішно пройде діловий партнерський обід, сімейна чи святкова вечеря, романтичне побачення.

Дизайн внутрішнього приміщення відображає мотиви далекої Франції, з її елегантністю, стриманістю та практичністю. В інтер’єрі багато натурального дерева, лаконічної палітри фарб, абстрактних зображень, атрибутики у вигляді домашнього начиння та предметів мистецтва. Французький стиль усіх часів видають високі стелі, широкий арочний отвір, оригінальні вікна в підлогу, винні стелажі, камін, високі дзеркала, люстри, різноманітність живих рослин. Проект Citronelle – це відпочинок із задоволенням та комфортом. Ресторанна концепція поєднує під одним дахом ділових людей, творчі натури та романтиків.

Меню ресторану Citronelle на Театральній у Києві

Вишукана французька кухня

Гастрономічний формат ресторану Citronelle на Золотих Воротах – національні страви із французьких провінцій та гідні авторські задуми. За кухню відповідає Сергій Савенко. Майстер вимогливий до інгредієнтів, тому складова частина багатьох культових страв базується на продуктах із Франції. З регіонів доставляють муку, рибу, сири, вина. Гості приходять сюди скуштувати уславлені французькі страви в оригінальному виконанні – телятину росині з фуа-грою, медальйони з телятини з перцями чилі, качину грудку з ягідним соусом. Страви подаються буквально з-під ножа, їх якість і свіжість завжди бездоганні. Великий вибір смачних французьких сніданків задають тон початку будь-якого дня.

Шеф-кухар постійно адаптує та оновлює меню, щоб кожен похід до ресторану дивував гостей несподіваними смаками та новими враженнями. Вміла гра з інгредієнтами надає концептуальній кухні свої акценти. Варто скуштувати страви з інтригуючою смаковою ноткою – авокадо з оселедцем, запечені буррата з моцарелою, квасолею та жовтими томатами, м’ятну брускетту з прошутто, цукіні та прованськими травами. Сміливі та вдалі авторські експерименти, які в першу чергу оцінять вегетаріанці – яскравий та апетитний морквяний стейк під апельсиновою карамеллю, що зачаровує шоколадний мус із буряково-шоколадним бісквітом, екзотична гуакамоле на тості з бобами едамамі та тобами.

Важливе місце в меню Citronelle приділяється кондитерським виробам власного виробництва. Розташована на території ресторану кондитерська нагадує про себе чудовим ароматом свіжої випічки та шоколаду. Цех готує шоколадні цукерки, здобні булочки бриош, печиво, круасани, біскотто. М’який та пишний хліб, хрумкий багет, пироги – теж їхня продукція. До солодких десертів неодмінно запропонують в’єтнамську каву, чай чи чайні напої із Японії, Англії, Таїланду. Неповторний колір, смак та аромат напоїв формує нетривіальне поєднання спецій, фруктів та ягід.

Винна карта

У винній карті ресторану є біодинамічні, а також органічні вина популярних виноробних регіонів Франції. Кожен напій має свій рейтинг і свою впізнаваність. Всі подробиці про географію, історію та ключовий смак вина знає досвідчений сомельє, який обов’язково поділиться інформацією з гостями. Інші напої родом із французької республіки – джин, ром, віскі, не менш цікаві та варіативні за смаковими характеристиками.