Адреса: вул. Болсуновського, 13-15
Метро: Дружби народів
Середній чек: 400-1400 грн.
Кухня: Центральноєвропейська, Східноєвропейська, Тайська, Азійська, Європейська
Часи роботи: ПН-ВС: 12.00-01.00

Ресторан Coin на Дружби народів має привабливе розташування, знаходиться в бізнес-центрі IQ, що у самого Дніпра. Розробкою концепції закладу займався відомий ресторатор Микола Тищенко, на цей проект було витрачено велику кількість ресурсів, накопичений за багато років досвід і фантазія.

Ресторан Коін гідний звання одного з найкращих в Києві, це видно навіть неозброєним поглядом, тут Микола досяг успіху на славу. В інтер’єрі використовуються прості, але в той же час правильні компоненти. У декораціях активно використовуються такі матеріали, як сталь, мармур, дерево і шкіра. Мініатюрний підвісні світильники облагороджують приміщенням приємним і теплим світлом, створюючи атмосферу тепла і затишку.

Особливості закладу і кухні

Тип закладу: ресторан, кафе
Безготівковий розрахунок: термінал, Visa, MasterCard, Maestro
Жива музика: інструментальна, рояль, вокал, по вихідних і святкових днях
Літня веранда: тераса працює в теплу пору року
Мета відвідування: сімейна вечеря, романтичний вечір, ділова зустріч
Панорамний вид: великі вікна
М’які місця: зручні крісла та дивани
Кількість залів: банкетний, vip-кімната, для курців
Вхід: безкоштовно
Парковка: присутня
Бенкети: святкові заходи, корпоративи
Барна карта: великий вибір в асортименті, винна карта
Пиво: розливне, пляшкове
Коктейлі: алкогольні, безалкогольні
Меню на іноземній мові: англійська, італійська
Дегустації: послуги виночерпия
WiFi: хороший сигнал

МЕНЮ

Основне меню

Морепродукти

Салати

Закуски

Риба

Середземноморські страви

Стейки

BBQ

Тако

Супи

Страви італійської кухні

Паста

Традиційна європейська кухня

Меню Coin рясніє розмаїттям, викликає бажання швидше зробити замовлення і насолодитися вишуканим смаком кращих страв. У процесі приготування, використовуються рецептури різних регіонів світу, тут можна зустріти азіатську, тайську, східноєвропейську і європейську кухню. Відвідувачі закладу можуть не стримувати свої кулінарні фантазії, адже на кухні сміливо працюють з різними інгредієнтами, а також з варіацією подачі готових страв до столу.

Кращі сорти вина

В якості енотеки використовується спеціально обладнаний винний льох. Дане приміщення розбите на кілька відділів, в кожному з яких виставлено індивідуальний температурний режим. Ярослав Когут професійний сомельє ресторану Coin, допомагає гостям вибрати краще вино і при необхідності проводить дегустації. До слова, в місцевій винотеці налічується понад 300 кращих сортів вина з усіх куточків світу.

Переваги, про які варто знати

Про переваги ресторану Coin можна розповідати довго, але є речі, які заслуговують на окрему увагу.

  1. Обслуговування на вищому рівні. Гостей зустрічають і проводжають виключно добрий, чуйний і товариський персонал. Ставлення до гостей ніколи не буде залежати від суми чека, випивши всього одну чашку кави ви отримаєте належне і шанобливе ставлення.
  2. Літня тераса окрема тема для розмови. У теплу пору року веранда по суті знаходиться в великому і зеленому саду, а може бути і в джунглях, у кого на що вистачить фантазії. Одним словом, відбувається природний процес асимілювання з природою.
  3. Відкрита кухня. Гості закладу можуть сміливо спостерігати за процесом приготування кулінарних шедеврів. Страви приготовані на дров’яної печі знаходять неповторний аромат димки.

Залишити відповідь