Перейти до вмісту
Главная страница » Каталог ресторанів, кафе ба барів Києва » Ресторан Диканька на Андрія Малишка у Києві

Ресторан Диканька на Андрія Малишка у Києві

Адреса: вул. Андрія Малишка, 4а
Метро: Дарниця
Середній чек: 400-500 грн.
Кухня: українська, європейська
Час роботи: ПН-ВС: 12.00-01.00
Телефон: вказати

Ресторан Диканька на Дарниці це сімейний заклад з автентичною українською кухнею, який добре зарекомендував себе з точки зору якісного обслуговування та вмілої організації урочистих заходів. Добре підійде для сімейних увечері, зустрічі у комфортабельній обстановці з друзями та навіть для романтичного закладу у незвичайному місці.

Святкові заходи

  • банкет
  • корпоратив
  • день народження
  • весілля

Основна банкетна зала використовується для проведення масштабних урочистих заходів. Це може бути весілля, ювілей, корпоратив чи випускний. Крім цього, ресторан Диканька, додатково має в своєму розпорядженні чотири зали, в яких можна відзначити день народження, дитяче свято, хлопчак або дівич-вечір, а також провести ділові переговори.

Особливості закладу та кухні

Тип закладу: ресторан
Безготівковий розрахунок: термінал, Visa, MasterCard, Maestro
Жива музика: у вихідні та святкові дні
Літня веранда: у теплу пору року
Бізнес ланчі: є
Барна карта: великий вибір у асортименті
Пиво: розливне, пляшкове
Коктейлі: алкогольні, безалкогольні
Мета відвідування: сімейна вечеря
М’які місця: є
Кількість залів: банкетний зал
WiFi: хороший сигнал

У дворі знаходяться дерев’яні альтанки, перебуваючи на яких можна одночасно насолоджуватися смаком вишуканих страв від шеф-кухаря та свіжим повітрям.

Меню ресторану Диканька у Києві

Автентична українська кухня

Основне меню Диканька – це різноманітність простих, зрозумілих і дуже смачних страв. Не можна не відзначити наявність традиційних млинців, вареників і, звичайно ж, головної національної страви України — борщу. Крім цього, великий вибір салатів, гарячих та холодних закусок, перших страв. У мангал меню є шашлики з різних видів риби та м’яса, люля-кебаб та стейки та овочі.

На десерт подають штрудель, тірамісу, шоколадний фондан, брауні та класичний чізкейк. У барній карті, в першу чергу, варто виділити домашні наливки та настоянки, повноцінний асортимент міцного алкоголю та вин.

Інтер’єр

Інтер’єр ресторану виконаний у стилі традиційної сільської хати з українського хутірця. Масивні стільці та столи ціликів виконані з натуральної деревини. Дерев’яні вікна із фіранками, сушені овочі та картини на стінах, характерне кухонне начиння минулого століття — все це створюють унікальну та неповторну атмосферу для повноцінного відпочинку.

Залишити відповідь