Адреса: вул. Солом’янська, 15а
Метро: Вокзальна
Середній чек: 200-300 грн.
Кухня: Японська, Авторська, Суші
Час роботи: ПН-ВС: 11.00-23.00
Телефон: указать
Fujiwara Yoshi на Вокзальній – це мережа однойменних ресторанів, названих на честь гуру японської кулінарії Йошихіро Фудзіваро. Заклади передає не тільки японську пристрасть до їжі, а й певною мірою розкриває культуру цієї чудової країни. Місце ідеально підходить для сімейної вечері, тут можна відпочити з друзями або влаштувати романтичний вечір, не далеким буде і проведення ділової зустрічі.
Святкові заходи
- банкет
- корпоратив
- день народження
- ювілей
- дитяче свято
Заклад може похвалитися наявністю окремої кімнати для проведення різноманітних святкових заходів. Це може бути день народження, дитяче свято, ювілей чи навіть новорічний корпоратив. Після складання банкетного меню з менеджером можна поспілкуватися з питання cork free. Дбають тут і про дітей, для яких було облаштовано спеціальний куточок. У ньому дітки зможуть випробувати захоплюючі розвиваючі настінні ігри, весело і з комфортним провести час, поки батьки відпочивають за столиком, що стоїть поруч.
Особливості закладу та кухні
Тип закладу: ресторан
Безготівковий розрахунок: термінал, Visa, MasterCard, Maestro
Парковка: присутній
Барна карта: великий вибір в асортименті, cork free
Пиво: розливне, пляшкове
Коктейлі: алкогольні, безалкогольні
Ціль відвідування: сімейна вечеря, романтична вечірка, ділова зустріч
М’які місця: є
Кількість залів: vip-кімната
Вхід: безкоштовно
WiFi: хороший сигнал
Інтер’єр ресторану Фуджівара Еші на Солом’янській починаючи з першого кроку знайомить відвідувача з тонкощами японської культури. Її відображення можна побачити буквально скрізь, на стінах, картинах та декорі. Сервірування приладів, само собою здається, проходить теж за певними правилами. На посуд нанесено орнаменти в азіатському стилі.
Меню ресторану Fujiwara Yoshi на Вокзальній у Києві
Традиційна японська кухня
Складно буде когось здивувати тим фактом, що основне меню Fujiwara Yoshi на Солом’янській складається з страв японської кухнею. Проте, головною особливістю тут зовсім не це. У певні дні тут проводять традиційний майстер-клас з обробки тунця, цей складний процес проходить за складною технологією, суворе дотримання якої в кінцевому підсумку приведе до успіху. Після цього делікатні інгредієнти потрапляють на кухню, щоб потім вирушити на стіл до заінтригованих гостей. Серед десертів рекомендують скуштувати манговий тіраміс, який має особливо вишуканий і ніжний смак.
Коментарі