Адреса: вул. Бориса Грінченка 2/1
Метро: Майдан Незалежності
Середній чек: 250-350 грн.
Кухня: Грузинська, Кавказька
Часи роботи: ПН-ВС: 10.00-23.00
Телефон: вказати
Один із закладів мережі ресторанів Хачапурі і Вино на Майдані Незалежності з радістю чекає на гостей і жителів столиці. Грузія традиційно асоціюється з пишними столами, красивими пейзажами і гостинністю. В Україні кухня сусідньої країни є дуже популярною, вона багата простими, але в той же час дуже смачними і корисними інгредієнти.
Ресторан Хачапурі і Вино на Бориса Грінченка розрахований на 74 посадкових місця, варто відзначити, що в форматі фуршету дана цифра збільшується в півтора рази. Крім чотирьох затишних залів заклад може похвалитися чудовою терасою. Вона успішно функціонує протягом усього року. Влітку приміщення добре провітрюється, взимку залишається теплим, навіть незважаючи на столичні морози.
Святкові заходи
- банкет
- корпоратив
- день народження
- ювілей
Гості приходять сюди цілими сім’ями. Тут можна добре відзначити день народження, поспілкуватися з друзями або провести ділову зустріч. Нічого не буде заважати і відволікати вашу увагу.
Особливості кухні і закладу
Тип закладу: ресторан, кафе
Вхід: безкоштовно
Безготівковий розрахунок: термінал, Visa, MasterCard, Maestro
Літня веранда: закритого типу, цілорічна
Мета відвідування: сімейна вечеря, романтичний вечір, ділова зустріч
М’які місця: є
Кількість залів: 4 зали + веранда
Бізнес-ланчі: є
Бранчі: проводяться
Пиво: розливне, пляшкове
Барна карта: великий вибір в асортименті
Коктейлі: алкогольні, безалкогольні
Шеф-кухар: Мераб Гіунашвілі
WiFi: хороший сигнал
Дизайн залів виконаний в традиційних для грузинської культури кольорах. Тут переважають яскраві і світлі тони. Елементи інтер’єру прикрашені декоративними виробами з дерева. Вази і досточки ручної роботи, а також інші прикраси передають відчуття затишку. Прекрасну атмосферу доповнює м’яка оббивка меблів, розписана візерунками по гірських мотивами.
Меню ресторану Хачапурі і Вино на Майдані Незалежності у Києві
Найбільший вибір хінкалі і хачапурі в Києві
Меню Хачапурі і Вино на Майдані рясніє великим вибором хачапурі і хінкалі, 8 і 7 видів відповідно, погодьтеся, досить значна цифра. За кухню відповідає шеф-кухар Мераб Гіунашвілі, страви в його виконанні заточені конкретно під смаки місцевих відвідувачів. Великий досвід роботи в столиці дозволив почерпнути і виділити найважливіші смакові якості, які цінуються киянами і гостями столиці. Процес приготування відкритий, кожен бажаючий може безперешкодно спостерігати за тим, як працює кухня.
Чашушулі подають в спеціальній чаші, яка допомагає зберегти природний смак і аромат страви. Дуже смачний пеновані на основі листкового тіста. Практично всі інгредієнти готуються на місці, проте є такі, які доводиться замовляти в Грузії, наприклад соуси. Для любителів солодкого в меню припасені ягідні десерти. Барна карта має хороший асортимент вин і міцного алкоголю.
Коментарі