Адреса: Драгоманова, 29 
Метро: Позняки 
Середній чек: 250-450 грн.
Кухня: Грузинська, Кавказька 
Часи роботи: ПН-ВС: 10.00-23.00 
Телефон: вказати

Ще один з ресторанів мережі Хачапурі і Вино на Позняках розташований в історичній частині столиці, по вулиці Драгоманова. Тихий і затишний заклад сімейного типу добре підходить для вечері в компанії близьких людей, а також для святкування урочистого заходу будь-якого масштабу.

Традиційно для цього закладу всередині приміщення знаходиться відкрита кухня, де гості та відвідувачі ресторану можуть спостерігати за процесом приготування страв. Також тут можна знайти найбільший вибір хінкалі і хачапурі в Києві.

Святкові заходи

  • банкет
  • корпоратив
  • день народження
  • ювілей
  • дитяче свято

Особливості закладу і кухні

Тип закладу: ресторан, кафе
Безготівковий розрахунок: термінал, Visa, MasterCard, Maestro
Для дітей: кімната
Спортивні трансляції: проводяться
Мета відвідування: сімейна вечеря, романтичний вечір, ділова зустріч
М’які місця: є
Вхід: безкоштовно
Парковка: присутня
Пиво: розливне, пляшкове
Барна карта: великий вибір в асортименті
Коктейлі: алкогольні, безалкогольні
WiFi: хороший сигнал

Інтер’єр має особливий стиль, характерний для грузинської культури. Люстри зроблені з глиняних горщиків, вони висять на стелі і дають комфортне освітлення. Меблі дерев’яні, але зручні, стільці оббиті м’якими подушками з характерними візерунками. Тут же стоїть красива ніша з дровами. Ще один елемент декору це мідний посуд, він оббитий розписаним гравіюванням. Стіна навпроти кухонної стійки повністю закладена дерев’яними брусами і створює атмосферу затишку і комфорту.

Меню ресторану Хачапурі та Вино на Позняках у Києві

Хачапурі за різними рецептами

Головну скрипку в меню Хачапурі і Вино в Позняках виконують хінкалі і хачапурі. Про хачапурі можна говорити багато, тут їх готують по-гурійські, по-осетинські, по-аджарські, по-мегрельські і по-імеретинські. Серед гостей і відвідувачів кафе популярними також є лобіані і кубдарі з яловичиною. Все хінкалі готують виключно руками. Кожен з хінкалі, за традиційним грузинським рецептом, повинен мати від 13 до 15 складочок. В якості начинки використовуються картопля і гриби, а також м’ясний фарш з баранини і телятини.

До будь-якого столу відмінно підійде домашнє вино, яке подають в спеціальних келихах, зроблених з глини. Домашній лимонад, натуральний чай або сік зі свіжих фруктів відмінно підійдуть до солодкого десерту. Хорошим попитом користуються настойки на вишні, куразі, аличі та малині. Ресторан Хачапурі і Вино на Драгоманова відмінно підійде для сімейного вечора або для ділової зустрічі, також тут можна провести романтичне побачення та здивувати свою половинку незвичайними і смачними стравами.

Коментарі

Залишити відповідь

Увійти

Зареєструватися

Скинути пароль

Будь ласка, введіть ваше ім'я користувача або ел. адресу, ви отримаєте лист з посиланням для скидання пароля.