Адреса: пр. Академіка Глушкова, 13б
Метро: Теремки
Середній чек: 250-450 грн.
Кухня: Грузинська, Кавказька
Часи роботи: ПН-ВС: 10.00-00.00
Телефон: вказати
Жителі Солом’янського та Голосіївського районів столиці тепер можуть насолоджуватися кулінарними шедеврами від шеф-кухаря ресторану Хачапурі і Вино на Теремках. Відома мережа київських ресторанів грузинської кухні на цей раз розкинула свої простори в торгово-розважальному центрі Магелан, який знаходиться на вулиці Академіка Глушакова.
Святкові заходи
- банкет
- корпоратив
- день народження
Особливості закладу і кухні
Тип закладу: ресторан, кафе
Безготівковий розрахунок: термінал, Visa, MasterCard, Maestro
Караоке: є
Літня веранда: в теплу пору року
Для дітей: стільчики, ігрова кімната, розмальовки
Мета відвідування: сімейна вечеря, романтичний вечір, ділова зустріч
Панорамний вид: великі вікна
М’які місця: є
Вхід: безкоштовно
Парковка: присутня
Сніданки: в наявності
Бізнес-ланчі: є
Пиво: розливне, пляшкове
Барна карта: великий вибір в асортименті
Коктейлі: алкогольні, безалкогольні
WiFi: хороший сигнал
У ресторані, як і по всій мережі, можна знайти найбільший вибір хінкалі і хачапурі по всьому місту. Тут розливають домашні вина і готують чудові м’ясні страви на спеціальному мангалі, а сам процес приготування повністю відкритий для всіх гостей ресторану.
Меблі в закладі звичайно зроблені з дерева, м’які диванчики оббиті різнобарвною, приємною на око і дотик тканиною. У залі дуже багато зелені і квітів. На поличках, які зонують столи один-від-одного розташовуються античні судини з глини. Мабуть така обстановка доведеться особливий колорит будь-якого походу в цей заклад. Приміщення дуже містке, стелі високі. За рахунок панорамних вікон і денного світла простір розширюється ще більше. Крім звичних глиняних світильників, за освітлення відповідають плетений люстри, які добре гармонують з усім інтер’єром.
Меню ресторану Хачапурі і Вино в ТРЦ Магелан у Києві
Домашні вина і авторські страви
В меню Хачапурі і Вино ТРЦ Магелан можна знайти все чого душа забажає. Віддаючи данину грузинській культурі і традиціям Кавказу, ресторан подає кілька видів фірмового шашлику з баранини, свинини і яловичини. Авторські рецепти хінкалі і хачапурі припадуть до душі будь-якому відвідувачу ресторану. Винна карта наповнена напоями грузинського походження. Тут можна зустріти сорти з кращих винокурень Грузії, а також вина домашнього виробництва. Для тих хто не знає, що замовити є офіціанти, які з радістю допоможуть вам зробити вибір. Від себе ми рекомендуємо спробувати кубраді з бараниною і прянощами і пеновані з сирною начинкою у вигляді конвертика. Вгамувати спрагу можна великим кількість натуральних лимонадів, або, наприклад, чаєм з додаванням імбиру, грейпфрута і лимона.
Коментарі