Адреса: пр. Червоної Калини, 43/2
Метро: Лісова
Середній чек: 250-450 грн.
Кухня: Грузинська, Кавказька
Часи роботи: ПТ-СБ: 11.00-02.00, ВС-ЧТ: 11.00-00.00
Телефон: вказати
Один із закладів популярної мережі грузинських ресторанів в Києві Хачапурі і Вино на Лісовій тепер можна знайти на проспекті Червоної Калини, кафе знаходиться в самому серці Троєщини. Ресторан добре вписався в вируюче життя і радує своєю гостинністю відвідувачів торгового центру Фестивальний.
Святкові заходи
- банкет
- корпоратив
- день народження
- дитяче свято
Особливості закладу і кухні
Тип закладу: ресторан, кафе
Безготівковий розрахунок: термінал, Visa, MasterCard, Maestro
Літня веранда: в теплу пору року
Спортивні трансляції: футбол
Мета відвідування: сімейна вечеря, романтичний вечір, ділова зустріч
М’які місця: є
WiFi: хороший сигнал
Вхід: безкоштовно
Парковка: присутня
Сніданки: в наявності
Бізнес-ланчі: є
Пиво: розливне, пляшкове
Барна карта: великий вибір в асортименті
Коктейлі: алкогольні, безалкогольні
Для діток є спеціальна кімната, в якій вони можуть весело провести час. Також малюків порадують солодощі: курага з сиром, Чурчхелла і пахлава. Запити все ці смаколики можна буде фірмовим лимонадом, свіжовичавленим соком або ароматним чаєм.
У закладі дуже затишно і це не дивно, адже інтер’єр виконаний в автентичному грузинському стилі. В очі відразу впадає велика кількість деревини, яка використовувалася в якості будівельного матеріалу. По всьому залу можна виявити елементи декору з дерева, ніші стін також заповнені брусами. Стенд з глиняними горщиками є справжньою окрасою ресторану. М’які тони відбивається світла наповнюють атмосферу енергією і комфортом.
Меню ресторану Хачапурі та Вино на Троєщині у Києві
Традиційні грузинські страви з різною начинкою
В меню Хачапурі і Вино на Червоної Калини можна знайти всі традиційні страви грузинської кухні. Серед відвідувачів кафе само-собою найбільше цінується хачапурі. Практично жодне застілля не може обійти без цієї страви. Великою популярністю також користуються м’ясні страви, приготовані на мангалі. Радимо спробувати м’ясо баранчика з чорносливом, курчати тютюну за оригінальним рецептом, а також сациві з курки. Любителів барної карти порадує домашнє вино, чача і безліч ягідних настоянок. Яка ж кавказька кухня без зелені, тут готують чудові овочеві салати, їх можна комбінувати практично з будь-якими стравами, які благотворно позначаються на здоров’ї людини, допомагають боротися з підвищеним тиском і добре очищають організм.
Коментарі