KOYA на Великій Васильківській / Коя

Адреса: вул. Велика Васильківська, 1-3
Метро: Льва Толстого
Середній чек: 300-500 грн.
Кухня: Японська, Середземноморська, Авторська, Молекулярна
Час роботи: ПН-НД: 12.00-03.00

Ресторан-бар азійської кухні KOYA на Льва Толстого розташований в Києві, зовсім не далеко від легендарного Бессарабського ринку. Заклад складається з трьох поверхів. На кожному рівні можна спостерігати унікальний дизайнерський задум, який втілений в сучасному інтер’єрі. Перший зал це місце коктейльних фантазій і їх реалізацій.

Гості можуть не тільки вибирати коктейль з великого асортименту барної карти, але і замовляти рецепти напоїв за індивідуальним бажанням. Всі найсмачніші коктейлі готуються, як могло би здатися на перший погляд, з простих інгредієнтів. Приглушене світло в поєднанні з тихою музикою, хорошим напоєм і кальяном дарують цього місце незабутню атмосферу затишку.

Особливості закладу і кухні

Тип закладу: ресторан, кафе
Безготівковий розрахунок: термінал, Visa, MasterCard, Maestro
Вхід: безкоштовно
Мета відвідування: смачно поїсти, добре випити, повеселитися, потанцювати і т.д.
М’які місця: є
Кількість залів: 3 зали
WiFi: хороший сигнал
Сніданки: в наявності
Бізнес-ланчі: є
Бранчі: проводяться
Бенкети: гарне місце для проведення свят
Пиво: розливне, пляшкове
Барна карта: великий вибір в асортименті
Коктейлі: алкогольні, безалкогольні
Шеф-кухар: Рей Сабінос

МЕНЮ

Основне меню

Барна карта
На другому поверсі знаходиться ресторанна зона, меню KOYA славиться стравами азійської та молекулярної кухні. Рей Сабінос шеф-кухар закладу. Володіє більш ніж десятирічним досвідом подачі і готування страв в Лондоні, здавна захоплюється східною кухнею. Своїми неповторними авторськими стравами він привніс сюди частинку Південно-Китайського моря і Гонконгу.

Третій зал ресторану Коя порадує всіх любителів веселощів і пісень. Тут стоїть професійна система караоке, є великий танцпол і все необхідне для максимального веселощів.

Відмінні бізнес-ланчі

Оскільки ресторан розташований в центральній частині столиці сюди частенько заходять на бізнес-ланчі. Ділові перекуси подають в період з 12 до 16. У меню можна знайти 2 види бізнес-ланчів на вибір. В першу композицію страв входить індичка під рисом, курячий бульйон, традиційний азійський суп і салат з водоростей. Друга варіація складається з овочевого салату, локшини з качатини і супу. Перекус в середньому обійдеться близько 200 гривень. Додатково до основного меню бізнес-ланчу подається чай або каву, які добре поєднуються з солодким десертом.

  • Понеділок: с 12-00 до 03-00
  • Вівторок: с 12-00 до 03-00
  • Середа: с 12-00 до 03-00
  • Четвер: с 12-00 до 03-00
  • П’ятниця: с 12-00 до 03-00
  • Субота: с 12-00 до 03-00
  • Неділя: с 12-00 до 03-00