Адреса: вул. Федорова, 10 – Велика Васильківська, 94
Метро: Олімпійська, Палац Україна
Середній чек: 350-550 грн.
Кухня: Грузинська, Кавказька, Авторська
Часи роботи: ПН-ВС: 09.00-00.00
Телефон: вказати
Ресторан Кувшин на Олімпійській це ще один представник грузинської кухні в Києві, він розташований на перетині двох вулиць, Великій Васильківській та Федорова. Заклад знаходиться рівновіддалено між Олімпійським стадіоном і національним палацом мистецтв України.
Святкові заходи
- банкет
- корпоратив
- день народження
- ювілей
Справжню цінність для відвідувачів представляє відмінне обслуговування, зі своїм завданням чудово справляються офіціанти, більшість яких, до слова, родом з Грузії. Тут прийнято зустрічати гостей з належним кавказьким гостинністю, атмосфера якого відчувається відразу при вході в заклад.
Особливості закладу і кухні
Тип закладу: ресторан, кафе
Безготівковий розрахунок: термінал, Visa, MasterCard, Maestro
Вхід: безкоштовно
Парковка: присутня
Шоу-програми: в святкові дні
Літня веранда: намети в теплу пору року, тераса
Мета відвідування: сімейна вечеря, романтичний вечір, ділова зустріч
Панорамний вид: великі вікна
Сніданки: в наявності
Бізнес-ланчі: є
Бранчі: проводяться
Пиво: розливне, пляшкове
Барна карта: великий вибір в асортименті
Коктейлі: алкогольні, безалкогольні
Шеф-кухар: Гурген Сарафян, Трістан Арабулі
WiFi: хороший сигнал
М’які місця: є
Інтер’єр ресторану Кувшин виконаний в традиційних східних тонах. Стеля прикрашена кованими люстрами. Меблі оббиті м’якою тканиною в світлих і приємних тонах. Назовні відкривається чудовий вид завдяки великим панорамним вікнам. Стіни і деякі інші частини закладу викладені деревом і цеглою. Цю красу не передати словами, це потрібно бачити.
Крім тераси в теплу пору року функціонують намети. Ступінчастий підхід до ресторану акуратно викладений красивою бруківкою. Навколо свіжо і зелено, те ж саме можна сказати про обстановку всередині приміщення.
Меню ресторану Кувшин на Палаці Україна у Києві
Грузинська кухня у всій своїй красі
Втім, сюди приходять не тільки заради красивого виду. В меню Кувшин можна знайти знайти традиційні хінкалі з бараниною або шашлик з телятини. Попитом користується салат з імеретинським сиром, помідорами та базиліком. Шеф-кухар Трістан Арабулі відмінно готує юшку з риби, яка добре заходить під чарочку чачі. До страв подають буряковий соус з лавашем.
Любителів солодощів порадують десерти: чурчхела, сухарі і заварні тістечка, а також похлава, морозиво і сорбет. Не можна не згадати про домашнє вино, яке розливається зі спеціальних дерев’яних бочок, за рахунок чого напій зберігає свій автентичний смак і аромат. При бажанні можна замовити коктейлі, гарячі напої і свіжовичавлений сік.
Коментарі