Адреса: вул. Воздвиженська, 10Б
Метро: Контрактова
Середній чек: 300-500 грн.
Кухня: Східноєвропейська, Морепродукти
Час роботи: ПН-ВС: 09.00-23.00
Телефон: вказати

Засновником молодого підприємства є ресторатор Дмитро Борисов, який раніше відкрив однойменний заклад на Воздвиженці.

Святкові заходи

  • банкет
  • корпоратив
  • день народження
  • ювілей
  • весілля
  • дитяче свято

Ресторан складається із двох залів. Велика банкетна зала розрахована на проведення різних заходів.

Особливості закладу та кухні

Тип закладу: ресторан
Безготівковий розрахунок: термінал, Visa, MasterCard, Maestro
Літня веранда: у теплий час року
Для дітей: кімната, меню, стільчики, розмальовки
Сніданки: в наявності
Барна карта: великий вибір в асортименті, cork free
Пиво: розливне, пляшкове
Коктейлі: алкогольні, безалкогольні
Меню іноземною мовою: англійська
Мета візиту: сімейна вечеря, романтичний вечір, ділова зустріч
М’які місця: є
Кількість залів: банкетний зал
Вхід: безкоштовно
WiFi: хороший сигнал

Добре вивчивши смакові уподобання корінних мешканців Одеси, ресторатор розробив рецептуру, зрозумілу широкому колу публіки. У той же час, у ресторан Любчик приходять не тільки для того, щоб вгамувати голод, але й для того, щоб побачити і спробувати те, чого раніше пробувати не доводилося. У ресторані гостям забезпечений теплий прийом, зручне меню, демократичні ціни, своєчасне інформування про всі види послуг та акції. У піковий годинник завантаження ресторан вміщує достатню кількість людей. Крім основних залів у ресторані є дитяча кімната та відкрита простора літня тераса.

Дизайнери попрацювали над тим, щоб у залі був сучасний стильний та затишний інтер’єр з безліччю яскравих акцентів, що нагадують про море та інші родзинки одеського колориту. Атмосфера ресторану, розбавлена ​​розслаблюючою музикою у стилі шансон, стилізована під Одесу.

Меню ресторану Любчик на Воздвиженці у Києві

Традиційна східноєвропейська кухня

Основне меню Любчик формувалося під впливом одеської кухні. Самобутні кулінарні шедеври розбавлені елементами національних страв багатьох народностей. Типове для регіональної української кухні меню включають апетитні овочеві закуски, широкий асортимент найоригінальніших страв із морепродуктів та м’яса, фірмове пиво під раки та інші алкогольні напої. До послуг гостей заклади комплексні сніданки, обіди та вечері по-домашньому та вишуканим. Фірмові страви складають не менше половини асортименту.

Коментарі

Залишити відповідь

Увійти

Зареєструватися

Скинути пароль

Будь ласка, введіть ваше ім'я користувача або ел. адресу, ви отримаєте лист з посиланням для скидання пароля.