Адреса: вул. Кирпи, 5б
Метро: Вокзальна
Середній чек: 200-400 грн.
Кухня: Грузинська, Східноєвропейська, Близькосхідна, Кавказька
Час роботи: ПН-ВС: 11.00-23.00
Телефон: вказати

Ресторан Мама Манана на Вокзальній затишний сімейний заклад із чудовою грузинською та східноєвропейською кухнею. Висока якість обслуговування, автентична атмосферу, кавказька гостинність, аромат та смак страв роблять це місце ідеальним для будь-якого приводу, будь то зустріч із друзями, у родинному колі або з коханою людиною.

Святкові заходи

  • банкет
  • корпоратив
  • день народження
  • ювілей

Гості можуть зайняти один із двох поверхів ресторану Мама Манана на Вокзальній. За потреби тут можна провести святкування дня народження чи навіть корпоративу. Не буде проблемою провести ділові переговори у спокійній та невимушеній обстановці.

Особливості закладу та кухні

Тип закладу: ресторан
Безготівковий розрахунок: термінал, Visa, MasterCard, Maestro
Барна карта: великий вибір в асортименті
Пиво: розливне, пляшкове
Коктейлі: алкогольні, безалкогольні
Ціль відвідування: сімейна вечеря, зустріч з друзями
Панорамний вигляд: великі вікна
М’які місця: є
Вхід: безкоштовно
WiFi: хороший сигнал

Заклад має зручне розташування, розташований поруч із терміналом Південного вокзалу, в торговому комплексі Terminal Food. Відмінна нагода заскочити сюди, щоб набратися сили після важкої поїздки. Інтер’єр виконаний у традиційному грузинському стилі, зручні меблі, велика кількість живих кольорів та зелені, предмети декору з домашнього вжитку та панорамні вікна роблять це місце унікальним.

Меню ресторану Мама Манана на Кірпи у Києві

Класична грузинська кухня

З основних страв грузинської кухні в меню Мама Манана на Кірпи варто виділити гаряче та мангал меню. Вишуканий смак мають чакапулі, тава-кебаб, чкмерулі, долма, чанахи, чашушулі, оджахурі, аджапсандалі, лобіо по-мегрельськи і цицила-тапака. Є великий асортимент шашликів, риби на грилі, стейків, люля-кебаб, каре, овочів і фірмових соусів ткемалі, сацебелі і наршараб, які відмінно заходять під гаряче м’ясо. Окрім закусок та салатів окреме місце в меню вироблено для хачапурі та хінкалі.

На десерт подають типінги, гозинаки, мацони, багратіоні, яблучний тарт та інші грузинські солодощі. Велика карта білих та червоних вин доповнюється розливним пивом, справжньою чачею та іншими ексклюзивними сортами міцного алкоголю.

Коментарі

Залишити відповідь

Увійти

Зареєструватися

Скинути пароль

Будь ласка, введіть ваше ім'я користувача або ел. адресу, ви отримаєте лист з посиланням для скидання пароля.