Адреса: вул. Рогнідинська, 4а
Метро: площа Льва Толстого
Середній чек: 200-400 грн.
Кухня: Кримсько-татарська, Близькосхідна
Час роботи: ПН-ВС: 10.00-22.00
Телефон: вказати
Мусафір на площі Льва Толстого це ще один представник автентичної кримськотатарської кухні, який розкинув свої простори в українській столиці. Крім великого вибору автентичних страв заклад може похвалитися якісним обслуговуванням та приємною атмосферою, яка відмінно підійде для будь-якого приводу. Сюди приходять разом із сім’ями. коханими, друзями та колегами, щоб відпочити та відволіктися від буденних проблем.
Святкові заходи
- банкет
- корпоратив
- день народження
Ресторан можна легко використовувати, як банкетний майданчик, так і як майданчик для ділових переговорів. Тут можна відзначити день народження, новорічний корпоратив, дитяче свято, ювілей та будь-яку іншу святкову подію. З банкетним менеджером завжди можна обговорити попереднє замовлення по меню та інші організаційні питання.
Особливості закладу та кухні
Тип закладу: ресторан
Безготівковий розрахунок: термінал, Visa, MasterCard, Maestro
Літня веранда: в теплу пору року
Барна карта: великий вибір в асортименті
Пиво: розливне, пляшкове
Коктейлі: алкогольні, безалкогольні
Меню іноземною мовою: англійська
Мета відвідування: сімейна вечеря, романтичний вечір, ділова зустріч
М’які місця: є
Вхід безкоштовно
WiFi: хороший сигнал
Основне меню за прикладом інших ресторанів перекладено англійською мовою, це зроблено для зручності іноземних відвідувачів. У ресторані працює літня тераса, само собою, що відкривається вона в теплу пору року.
Інтер’єр, як і гастрономічна концепція ресторану Мусофар на Рогнідинській, виконаний у традиційному кримсько-татарському стилі. З характерних особливостей можна виділити вибілені до білого стіни, які прикрашені килимами з гарним орнаментом за народними мотивами. Те саме можна сказати і за меблі, м’які комфортні диванчики вишиті красивими візерунками.
Меню ресторану Мусафір на Рогнідинській у Києві
Традиційна кримсько-татарська кухня
В основному меню Мусафір на Рогнідинській зібрані краще за страву національної кухні. На особливу увагу заслуговують люля-кебаб з баранини, мангал з бараниною, бурма з м’ясом, долма, сарма і традиційний узбецький плов. Як десерт рекомендують скуштувати баклаву з морозивом. У барній карті є великий вибір білого та червоного вина та крафтове пиво.
Коментарі