Перейти до вмісту
Главная страница » Каталог ресторанів, кафе ба барів Києва » Кафе Mushlya Bar на площі Льва Толстого у Києві

Кафе Mushlya Bar на площі Льва Толстого у Києві

Адреса: вул. Велика Васильківська, 43
Метро: площа Льва Толстого
Середній чек: 200-400 грн.
Кухня: Морепродукти, Албанська, Європейська
Час роботи: ПТ-СБ: 12.00-23.00, НД-ЧТ: 12.00-23.00
Телефон: вказати

Mushlya Bar на площі Льва Толстого представник мережі київських ресторанів, яка славиться високою якістю обслуговування та вишуканим смаком страв із морепродуктів. За традицією вартість більшості страв коливається в межах 1-3 євро, що досить демократично. Місце чудово підходить для сімейних посиденьок, вечері в компанії колег чи друзів, а також для романтичних побачень.

Святкові заходи

  • банкет
  • корпоратив
  • день народження

Особливості закладу та кухні

Тип закладу: ресторан
Безготівковий розрахунок: термінал, Visa, MasterCard, Maestro
Барна карта: великий вибір в асортименті
Пиво: розливне, пляшкове
Коктейлі: алкогольні, безалкогольні
Меню іноземною мовою: англійська
Мета відвідування: сімейна вечеря, романтичний вечір, ділова зустріч
М’які місця: є
Вхід: безкоштовно
WiFi: хороший сигнал

Так як ресторан Мушля на Великій Васильківській відвідують не лише кияни, а й іноземні гості, основне меню для додаткової зручності було перекладено англійською мовою. Ще однією особливістю ресторану є відкрита кухня, перебуваючи всередині гості можуть на власні очі спостерігати за тим, як на світ з’являються шедеври гастрономів.

Інтер’єр триповерхової будівлі виконаний у стислому стилі. Особливої ​​уваги заслуговую світильники, які виконані у вигляді сфери, що світиться. Дизайнеру добре вдалося передати відчуття простору і не в останню чергу завдяки вдалому зонуванню та компактним меблям. За рахунок великих панорамних вікон у ресторані дуже світло.

Меню Мушля Бар на Великій Васильківській у Києві

Завжди свіжі морепродукти

Основне меню Mushlya Bar на Великій Васильківській це грамотне поєднання албанської та європейської кухні. Тут можна розраховувати на замовлення свіжих живих устриць. Однією з улюблених страв серед відвідувачів є мідії, один кілограм морського делікатесу подають на стіл у вершковому соусі, картопляними дипами, теплим хлібом, коктейльним соусом та свіжим лимоном. Повноцінна барна карта дозволить вибрати алкоголь на ваш смак, який підкреслить вишуканість вибраної страви.

Залишити відповідь