Адреса: вул. Маршала Тимошенко, 29
Метро: Мінська
Середній чек: 400-600 грн.
Кухня: Центральноєвропейська, Східноєвропейська, Японська, Середземноморська, Європейська, Американська
Часи роботи: ПН-НД: 12.00-00.00

Ресторан Perets на Мінській порадує своїх відвідувачів не тільки м’ясними стравами, але також і кулінарними шедеврами з всіляких інгредієнтів. Перець підходить для будь-яких цілей, сюди можна прийти з друзями, а також провести романтичне побачення, пригостивши дівчину легким салатом, таким чином позбавивши її від збентеження.

Приміщення ресторану Перець виконано в світлих тонах. В очі відразу кидаються затишні диванчики, на яких відразу виникає бажання розміститися. І дійсно, більшість посадочних місць м’які, столи великі і зручні. Все це зроблено для максимального комфорту гостей. Приміщення досить містке.

Особливості закладу і кухні

Тип закладу: ресторан, караоке
Безготівковий розрахунок: термінал, Visa, MasterCard, Maestro
Караоке: є
Літня веранда: тераса в теплу пору року
Мета відвідування: сімейна вечеря, романтичний вечір, ділова зустріч
Панорамний вид: великі вікна
М’які місця: велика кількість канапок
Кількість залів: 5 vip-залів, кімната для курців
Вхід: безкоштовно
Парковка: присутній
Бізнес-ланчі: проводяться
Бенкети: святкові заходи, корпоративи, дні народження
Барна карта: хороший вибір вина в наявності
Пиво: розливне, пляшкове
Коктейлі: алкогольні, безалкогольні
Меню на іноземній мові: англійська
WiFi: хороший сигнал
Для дітей: стільчики, розмальовки

МЕНЮ

Гарніри, десерти і напої

Роли і піца
М'ясні страви

Салати і закуски
Супи і мангал меню

Чайна карта
Коктейлі

Барна карта

Калейдоскоп кулінарних традицій

В меню Perets можна зустріти страви, кулінарні рецепти яких походять з різних країн. Тут зустрічається японська, середземноморська, європейська, американська і східноєвропейські кухні. В силу того, що ресторан Перець є м’ясним – упор тут зроблений саме на цьому компоненті. Однозначно варто спробувати стейк Рібай – одне з найпопулярніших м’ясних страв світу тут готують просто богоподібно. Для приготування м’ясних страв використовується як мангал з дровами, так і гриль. Асортимент інгредієнтів вражає уяву, в меню представлені всі види м’яса і більшість морепродуктів. М’ясний ресторан зобов’язаний мати хорошу колекцію вин, оскільки цей напій найкраще підходить під м’ясні страви. Perets не є винятком з правил, тут можна замовити вино різного походження, з найкращих винокурень світу.

Пишний бенкет на ваш смак

П’ять залів здатні одночасно вмістити понад 200 осіб. Тут можна провести будь-який захід. Дизайн, виконаний в стилі лофт, з притаманними цеглою на стінах, можна спокійно трансформувати під будь-яку мету. Літня веранда, в свою чергу, радує відвідувачів красивим панорамним видом з великих вікон. Ніколи не пізно замовити запашну каву і насолодитися його смаком вникаючи в ранкову життя в Оболоні. Для важливих ділових зустрічей тут передбачені спеціальні VIP-зали, в яких можна усамітнитися і в спокійній обстановці обговорити всі важливі питання або навіть провести конференцію.

Залишити відповідь