Адреса: пр. Павла Тичині, 1
Метро: Лівобережна
Середній чек: 300-500 грн.
Кухня: Південно-італійська, Італійська, Неаполітанська ,Європейська
Час роботи: ПН-ВС: 11.00-23.00
Телефон: вказати
Ресторан Positano розкинув свої простори на лівому березі Києва. Автентична італійська кухня, справжня неаполітанська піца та висока якість обслуговування роблять це місце одним із найкращих у країні. Не можна не згадати про те, що в червні 2019 року заклад отримав престижну нагороду, увійшовши до 50 найкращих піцерій за версією авторитетного інтернет-порталу 50toppizza.
Святкові заходи
- банкет
- корпоратив
- день народження
Майданчик ресторану може успішно використовуватись для проведення урочистих заходів. Тут можна відсвяткувати день народження, дитяче свято, влаштувати веселий дівич-вечір або погуляти з колегами на корпоративі. Досвідчений персонал з радістю допоможе при організації банкету та складанні святкового меню.
Особливості закладу та кухні
Тип закладу: ресторан
Безготівковий розрахунок: термінал, Visa, MasterCard, Maestro
Літня веранда: в теплу пору року
Сніданки: в наявності
Барна карта: великий вибір в асортименті
Пиво: розливне, пляшкове
Коктейлі: алкогольні, безалкогольні
Ціль відвідування: сімейна вечеря, романтичний вечір , Ділова зустріч
М’які місця: є
Вхід: безкоштовно
WiFi: хороший сигнал
Починаючи з 11 години ранку в ресторані Позітано можна смачно перекусити, сніданок тут досить легкий, оскільки італійці вважають за краще щільно поїсти саме на вечерю. Не можна не згадати про чудовий вигляд, який відкривається з літньої тераси та з основного залу через панорамні вікна. У вечірній час у вихідні дні гості мають можливість насолоджуватися вишуканою живою музикою.
В інтер’єрі основний упор був зроблений на отримання максимального простору, і цьому добре сприяють світлі постільні тони, які тут використовуються. Як меблі використовуються компактні столики, м’які диванчики та зручні крісла. Головною особливістю є апельсинові дерева, горщики з яким розставлені по всьому приміщенню.
Меню ресторану Positano на Лівобережній у Києві
Автентична неаполітанська кухня
Основне меню Positano балує гостей ресторану наявністю великого вибору паст, антипаст, супів, закусок, перших, других страв, салатів і піци. Піца тут готується за традиційним неаполітанським рецептом у справжній італійській печі, яка, до речі, викладена гарною різнокольоровою мозаїкою. У барній карті великий вибір червоних та білих вин із різних куточків світу, у тому числі й Італії. На десерт тут подають морозиво, гречаний тарт, дольче сальтимбока, ромову бабу, панакоту або тірамісу.
Коментарі