Адреса: пр. Павла Тичині, 1
Метро: Лівобережна
Середній чек: 300-500 грн.
Кухня: Південно-італійська, Італійська, Неаполітанська ,Європейська
Час роботи: ПН-ВС: 11.00-23.00
Телефон: вказати

Ресторан Positano розкинув свої простори на лівому березі Києва. Автентична італійська кухня, справжня неаполітанська піца та висока якість обслуговування роблять це місце одним із найкращих у країні. Не можна не згадати про те, що в червні 2019 року заклад отримав престижну нагороду, увійшовши до 50 найкращих піцерій за версією авторитетного інтернет-порталу 50toppizza.

Святкові заходи

  • банкет
  • корпоратив
  • день народження

Майданчик ресторану може успішно використовуватись для проведення урочистих заходів. Тут можна відсвяткувати день народження, дитяче свято, влаштувати веселий дівич-вечір або погуляти з колегами на корпоративі. Досвідчений персонал з радістю допоможе при організації банкету та складанні святкового меню.

Особливості закладу та кухні

Тип закладу: ресторан
Безготівковий розрахунок: термінал, Visa, MasterCard, Maestro
Літня веранда: в теплу пору року
Сніданки: в наявності
Барна карта: великий вибір в асортименті
Пиво: розливне, пляшкове
Коктейлі: алкогольні, безалкогольні
Ціль відвідування: сімейна вечеря, романтичний вечір , Ділова зустріч
М’які місця: є
Вхід: безкоштовно
WiFi: хороший сигнал

Починаючи з 11 години ранку в ресторані Позітано можна смачно перекусити, сніданок тут досить легкий, оскільки італійці вважають за краще щільно поїсти саме на вечерю. Не можна не згадати про чудовий вигляд, який відкривається з літньої тераси та з основного залу через панорамні вікна. У вечірній час у вихідні дні гості мають можливість насолоджуватися вишуканою живою музикою.

В інтер’єрі основний упор був зроблений на отримання максимального простору, і цьому добре сприяють світлі постільні тони, які тут використовуються. Як меблі використовуються компактні столики, м’які диванчики та зручні крісла. Головною особливістю є апельсинові дерева, горщики з яким розставлені по всьому приміщенню.

Меню ресторану Positano на Лівобережній у Києві

Автентична неаполітанська кухня

Основне меню Positano балує гостей ресторану наявністю великого вибору паст, антипаст, супів, закусок, перших, других страв, салатів і піци. Піца тут готується за традиційним неаполітанським рецептом у справжній італійській печі, яка, до речі, викладена гарною різнокольоровою мозаїкою. У барній карті великий вибір червоних та білих вин із різних куточків світу, у тому числі й Італії. На десерт тут подають морозиво, гречаний тарт, дольче сальтимбока, ромову бабу, панакоту або тірамісу.

Коментарі

Залишити відповідь

Увійти

Зареєструватися

Скинути пароль

Будь ласка, введіть ваше ім'я користувача або ел. адресу, ви отримаєте лист з посиланням для скидання пароля.