Адреса: Велика Васильківська, 57/3
Метро: Олімпійська
Середній чек: 250-350 грн.
Кухня: Італійська, Європейська, Авторська
Часи роботи: ПН-ЧТ: 09.00-00.00, ПТ-СБ: 11.00-01.00, НД: 11.00-00.00
Телефон: вказати

Рукола на Олімпійській має зручне місце розташування і приємні ціни, що роблять це місце привабливим для більшості киян і гостей столиці. Любителів пасти порадує той факт, що дане блюдо готується за автентичними італійськими рецептами руками шеф-кухаря. Варення сирів відбувається в точній відповідності з методологією, саме по-цьому даний продукт завжди свіжий і насичений смаком.

Святкові заходи

  • банкет
  • корпоратив
  • день народження
  • дитяче свято

Особливості кухні і закладу

Тип закладу: ресторан
Безготівковий розрахунок: термінал, Visa, MasterCard, Maestro
Літня веранда: в теплу пору року
Для дітей: меню, стільчики, кімната
Мета відвідування: сімейна вечеря, романтичний вечір, ділова зустріч
М’які місця: є
Кількість залів: один на 130 посадкових місць
Вхід: безкоштовно
Сніданки: в наявності
Бізнес-ланчі: є
Пиво: розливне, пляшкове
Барна карта: великий вибір в асортименті
Коктейлі: безалкогольні
Шеф-кухар: Євген Оліневіч
Меню на іноземній мові: італійська
WiFi: хороший сигнал

Спеціально для маленьких відвідувачів в ресторані є дитяче меню, а також стільчики для сидіння. Сюди краще приходити родинами для вечірнього вечері, а також часто проводять бізнес зустрічі. Заклад дуже тихий і затишний, має в своєму розпорядженні до приємної бесіди в затишній обстановці.

Інтер’єр традиційно зроблений за італійськими мотивами. Концепція дизайну була почерпнута з провінційного регіону Апулія, де спостерігається велика кількість рослинності. Зал ресторану прикрашений зеленню і гастрономічними букетами, велике і просторе приміщення розраховане на 130 гостей. Дизайнеру вдалося знайти ідеальний баланс між яскравим світлом і м’якими тонами, це надає незабутню атмосферу домашнього комфорту.

Меню ресторану Рукола на Олімпійській у Києві

Автентичні італійські страви на вугіллі

Страви робляться за класичними італійськими рецептами. В меню Рукола на Великій Васильківській можна замовити піцу, яку приготують в справжній дров’яній печі. Більшість інгредієнтів піддається термічній обробці на вугіллі, при цьому використовуються тільки екологічно чисті продукти родом з південної Європи. Шеф-кухарем на кухні є Євген Оліневіч, він навчався мистецтву кулінарії в Італії і як ніхто інший знає толк в перевагах і смаках жителів цієї країни. Завдяки його старанням страви з меню максимально відповідають оригінальним і в той же час прийдуть по кишені простому обивателеві.

Коментарі

Залишити відповідь

Увійти

Зареєструватися

Скинути пароль

Будь ласка, введіть ваше ім'я користувача або ел. адресу, ви отримаєте лист з посиланням для скидання пароля.