Адреса: вул. Сагайдачного, 23а
Метро: Поштова площа
Середній чек: 500-700 грн.
Кухня: Середземноморська, Морепродукти, Італійська
Часи роботи: ПН-НД: 12.00-00.00

Ресторан Риба у вогні на Поштовій площі порадує своїх гостей вишуканою кухнею і по справжньому домашнім затишком. Тільки переступивши поріг цього чудового закладу ви відчуєте на собі турботу персоналу.

Савелій Лібкін відомий ресторатор, з проектами якого не з чуток знайомі одесити. Інтер’єр ресторану Риба у вогні на Поштовій площі був розроблений за індивідуальним замовленням. Пам’ятками залу виступають різні античні скульптури і прикраси, предмети з міді і мармуру, керамічний посуд ручної роботи, лопати для печі, а також шкіряні меблі з дерев’яною оббивкою. Приміщення дуже добре освітлено, для цього процесу використовуються оригінальні підвісні люстри у вигляді свічок.

Особливості закладу і кухні

Тип закладу: ресторан, кафе
Безготівковий розрахунок: термінал, Visa, MasterCard, Maestro
Літня веранда: в теплу пору року
Для дітей: стільчики, розмальовки
Мета відвідування: сімейна вечеря, романтичний вечір, ділова зустріч
WiFi: хороший сигнал
Вхід: безкоштовно
Бранчі: проводяться
Пиво: розливне, пляшкове
Барна карта: широкий вибір, cork free
Коктейлі: алкогольні, безалкогольні
М’які місця: комфортабельні диванчики
Меню на іноземній мові: англійська, італійська

МЕНЮ

Салати і закуски

Напої

Меню англійською

Меню англійською

Морепродукти в якості основи страв

Меню Риба у вогні акцентовано виключно в сторону морепродуктів. З “не рибних” страв в ресторані представлено кілька варіацій, так що якщо ви вже ніяк не можете дивитися на морепродукти, то з тут для вас знайдеться щось смачненьке. Хоча, по правді кажучи, сюди приходять саме за кулінарними шедеврами, приготованими за середземноморськими рецептами. Картопля фрі або спаржа ідеально підійдуть як гарнір. До слова, шеф-кухар готує чудові супи, салати і закуски. Підкреслити смак будь-якої страви допоможе велика колекція вин з кращих винокурень світу.

Дров’яна піч і антична атмосфера

Перебуваючи в цьому місці виникає відчуття присутності стародавнього античного світу. Сам ресторан Риба у вогні розбитий на два зали. Перший зал може похвалитися великою холодильною вітриною, на котрій викладена свіжа риба. Надалі морепродукти готуються, подаються і потрапляють на стіл до гостей. У другому залі, з назвою Вогонь, знаходиться гордість закладу Stefano Ferrara Forni – це дров’яна піч родом з Неаполя. За процесом готування їжі можуть спостерігати всі бажаючі.

Залишити відповідь