Samogon Fish Bar на Набережно-Хрещатицькій / Самогон Фіш Бар

Заклад закрився назавжди, на його місці знаходиться ресторан Цаца

Адреса: Набережно-Хрещатицька, 25
Метро: Контрактова площа
Середній чек: 300-500 грн.
Кухня: Європейська, Українська, Середземноморська
Часи роботи: ПН-НД: 12.00-00.00

Samogon Fish Bar на Контрактовій площі розкинув простори в культурному центрі столиці України на Подолі. Ресторан славиться гарною кухнею, меню з помірними цінами, високою якістю обслуговування і індивідуальним підходом до вирішення проблем кожного гостя.

Відвідувачі ресторану мають можливість насолодитися чудовою кухнею, відволіктися від буденних проблем і просто розслабитися, відмінно проводячи час у колі близьких друзів. Самогон Фіш Бар має дуже зручне місце розташування, він знаходиться безпосередньо на Дніпровській набережній.

Особливості закладу і кухні

Тип закладу: ресторан, бар
Безготівковий розрахунок: термінал, Visa, MasterCard, Maestro
Діджей: по вихідних і святкових днях
Літня веранда: дворик на 70 гостей
Мета відвідування: сімейна вечеря, провести час у колі друзів, романтичний вечір, ділова зустріч
М’які місця: є
Кількість залів: 4: 1) 50; 2) 20; 3) 70; 4) 20
Вхід: безкоштовно
Сніданки: в наявності
Бізнес-ланчі: є
Бранчі: проводяться
Бенкети: святкові заходи, корпоративи
Пиво: розливне, пляшкове
Барна карта: великий вибір в асортименті
Коктейлі: алкогольні, безалкогольні
WiFi: хороший сигнал

МЕНЮ

Наливки і морепродукти
Закуски
Сети і перші страви
Барна карта
Вина і шампанське
Коктейлі та напої

Асортимент вражає уяву

Меню Samogon Fish Bar на Подолі рясніє асортиментом і вражає уяву гурманів стравами з європейської та національної кухні. Великий вибір закусок до пива і іншого алкоголю дозволять задовольнити потреби навіть найвимогливіших відвідувачів. Тут можна замовити середземноморську і традиційну для України їжу: тюльку, бички, мідії, рапани, скат і ставриду. До слова, барна карта дуже багата, крім авторських настоянок, кількість яких перевалює за 10, тут можна покуштувати фірмовий напій – самогон. Гордість шеф-кухаря форшмак з оселедця, картоплі, маринованої цибулі, сметани і яєць прикрасить будь-який стіл і стане відмінною закускою для всієї компанії.

Атмосфера часів XIX століття

Особливості інтер’єру тісно переплетені з романтизмом і неокласицизм XIX століття. Предметом декору служать дерев’яні шафи і ящики. Усередині заклад виглядає як старовинні сквери і вулички. Архітектура давнини привносить в атмосферу ресторану особливий колорит. Унікальна визначна пам’ятка – це літній дворик, він виконаний в Одесько-єврейському стилі. На стінах можна зробити вибір безліч прикрас з металу і дерева. Стеля прикрашена старовинними люстрами, десь ніде на мотузках зустрічається одяг, прищеплена для “сушки”. Меблі в кожному залі різні, як плетені, так і дерев’яні, також є м’які диванчики, оббиті м’якою і ніжною тканиною приємного кольору.

У ресторані є 4 зали. Два основних зали розраховані на 100 чоловік, по 50 на кожен відповідно. На літній терасі без проблем можна розмістити близько 70 осіб. Індивідуальний зал розрахований для проведення бенкетів, його місткість розрахована до 20 гостей. Ресторан дуже просторий і затишний, відвідувачі ніколи не заважають один одному.

  • Понеділок: с 12-00 до 00-00
  • Вівторок: с 12-00 до 00-00
  • Середа: с 12-00 до 00-00
  • Четвер: с 12-00 до 00-00
  • П’ятниця: с 12-00 до 00-00
  • Субота: с 12-00 до 00-00
  • Неділя: с 12-00 до 00-00