Перейти до вмісту
Главная страница » Каталог ресторанів, кафе ба барів Києва » Ресторан Steakhouse на Золотих воротах у Києві

Ресторан Steakhouse на Золотих воротах у Києві

Адреса: вул. Володимирська, 49а
Метро: Золоті ворота
Середній чек: 700-900 грн.
Кухня: європейська, східна, східноєвропейська
Час роботи: ПН-НД: 08.00-00.00
Телефон: вказати

Стейкхаус на Золотих воротах – унікальне дітище відомого українського ресторатора Савелія Лібкіна, який відтворив унікальну гастрономічну культуру відомого однойменного одеського ресторану в самому серці Києва. Підготовка м’яса до кінцевої прожарки відбувається завдяки унікальній методиці вологого дозрівання.

Святкові заходи

  • банкет
  • корпоратив
  • день народження
  • ювілей

Кожен із двох залів декорований справжніми іспанськими оливковими деревами. На другому поверсі знаходиться великий винний стелаж із пляшками. Перший поверх радує гарною барною стійкою та відкритою кухнею, тут же можна провести будь-який бенкет, день народження, ювілей чи корпоратив. 

Особливості закладу та кухні

Тип закладу: ресторан, кафе
Безготівковий розрахунок: термінал, Visa, MasterCard, Maestro
Жива музика: у вихідні та святкові дні
Діджей: у вихідні та святкові дні
Для дітей: стільці, меню
Сніданки: в наявності
Бізнес ланчі: є
Барна карта: великий вибір в асортименті, винна карта
Пиво: розливне, пляшкове
Коктейлі: алкогольні, безалкогольні
Меню іноземною мовою: англійська
Мета відвідування: романтична вечірка, зустріч з друзями
Кількість залів: банкетний зал, vip-кімната, гастрономічна лавка
WiFi: хороший сигнал

Для зручності гостей поруч із рестораном знаходиться м’ясна лавка, в якій можна придбати стейки, ковбасу та інші копченості. Для тих, хто прийде з малюками, буде подано дитяче меню і, при необхідності, стільчики. Увечері слух гостей радує приємна жива музика у виконанні найкращих музикантів та DJ столиці. Для ділових зустрічей є невелика, але затишна vip-кімната.

Меню ресторану Стейкхаус на Володимирській у Києві

Вишукані стейки від шеф-кухаря

На кухні ресторану працює велика команда професіоналів. Андрій Величко, шеф кухар із багаторічним досвідом, натхненник та творець меню Стейкхаус на Володимирській. М’ясник з Ізраїлю спеціалізується на обробці та виборі м’яса, з останнім проблем не виникає, адже вже протягом більш ніж 20 років заклад має надійних та перевірених постачальників з України.

Здебільшого у меню Steakhouse можна знайти фаст-фуди різних народностей, тут є кебаб, шаурма, бургер та навіть біфштекс. На особливу увагу заслуговує асортимент стейк меню: Рібай, Тібон, Денвер і телячі ребра та багато іншого. З гриля рекомендується скуштувати бефстроганів з грибами та картопляним пюре, а також томлені щоки під соусом деміглаз з яблучним пюре та селера. Як десерт краще замовити лавандовий крем з еклерами або грушевий пиріг з мигдальним мусом.

Два поверхи та панорамний дах

В інтер’єрі закладу виділяється простір, цей дивовижний ефект досягається не лише завдяки габаритам площі більш ніж 500 квадратних метрів, але й за допомогою величезної панорамної стелі зі скла. Можна здогадатися, що вдень приміщення максимально наповнене природним світлом, увечері цю функцію виконують дві величезні люстри ручної роботи. Меблі представлені масивними стільницями і брутальними стільцями оббитими грубою шкірою.

Залишити відповідь