Адреса: Суворова, 4/6
Метро: Арсенальна
Середній чек: 350-450 грн.
Кухня: Американська, Європейська, Середземноморська
Часи роботи: ПТ-СБ: 10.00-02.00, НД-ЧТ: 10.00-00.00

Неподалік від парку Слави в Печерському районі розташувався м’ясної ресторан-пивоварня Syndicate beer & grill на Арсенальній. Ресторан, в першу чергу, сподобається любителям футболу, тут є великий проектор та кілька плазмових екранів, на яких можна з комфортом переглядати ігри улюбленої команди.

Шанувальників пива порадує великий асортимент популярного напою з колекції власної броварні. Вишукане меню, представлене кращими стравами європейської і американської кухні не залишать байдужими навіть найзавзятіших гурманів.

Особливості закладу і кухні

Тип закладу: ресторан, пивоварня
Безготівковий розрахунок: термінал, Visa, MasterCard, Maestro
Жива музика: по вихідних і святкових днях
Літня веранда: в теплу пору року
Спортивні трансляції: проектор і екрани
Танцпол: є
Кількість залів: зона авторської кухні і основний зал зі сценою
Вхід: безкоштовно
Парковка: присутня
Пиво: крафтове, розливне, пляшкове
Барна карта: великий вибір в асортименті
Коктейлі: алкогольні, безалкогольні
Шеф кухар: Віталій Халаберда
Мета відвідування: сімейна вечеря, романтичний вечір, ділова зустріч
М’які місця: комфортабельні диванчики
Меню на іноземній мові: англійська
WiFi: хороший сигнал

МЕНЮ

Основні страви

Барная карта

Барна карта

М’ясо і лобстери – найкраща закуска під пиво

Віталій Халаберда – шеф-кухар ресторану повністю відповідає за меню Syndicate beer & grill, яке в свою чергу поділяється на два основних типи: лобстери і м’ясне. Постачальник хороших стейків підбирався тривалий час, до тих самих пір, поки не була обрана ідеальна фірма дистриб’ютор для класичної американської страви.

Лобстери справжня гордість, якою може похвалитися ресторан Синдикат бір і гриль. Морепродукти привозяться прямо з Канади, по 30-40 штук, в живому вигляді. Вони поміщаються в спеціальний акваріум у підсоленій морською сіллю воді. Гриль-піч Josper використовується для приготування готового продукту, який подається на стіл в комбінації з картоплею фрі по селянськи. Лангусти в середньому мають масу від 400 до 800 грам, з них виходить близько 200-250 грам чистого м’яса. При приготуванні використовується мінімальна кількість спецій і солі. Омари надаються в уже обробленому вигляді, але для тих гостей, які знайомі з тим, як проводити процедуру очищення самостійно, є в наявності всі необхідні інструменти.

Пастрамі і ростбіф в пріоритеті

Пастрамі – блюдо з використанням м’яса яловичини, метод приготування родом з Румунії та Молдови. Даний продукт тут готують за нью-йоркським рецептом Katz. Перший етап приготування передбачає маринування в рожевому перці, тростинному цукрі, кориці та інших спеціях, він займає 12 днів. Потім протягом двох тижнів м’ясо коптиться і сушиться. Кінцевий етап – термічна обробка в вакуумі, за часом це займає близько 2 днів. В кінцевому підсумку, традиційно жорстка частина тушки грудинка стає максимально ніжною і м’якою з гострим відтінком перцю. М’ясо подається в трьох різних комбінаціях: в салаті Цезар, з вафлями на основі заварного тіста в сендвічі.

Ще одне блюдо, яке обов’язково до дегустації – підкопчений ростбіф. Готується з задньої четвертини протягом тижня. Має ніжний і м’який смак. Шинка і бекон добре підійдуть тим відвідувачам, які не змогли визначитися з вибором закуски, це класичний варіант, з яким точно складно прогадати. Великою популярністю також користуються нарізані зі свинячого окосту слайси з фруктовими прянощами.

Стейки на будь-який смак і колір

Класична рецептура приготування стейків має за необхідне використання тонкої вирізки з ребра, у випадку з антрекотом, а також з філе вирізки нежирного і ніжного м’яса з центральної і задньої частини туші. Шеф-кухар Віталій Халаберда вирішив розсунути ці рамки і пропонує своїм гостям стейк меню з важкодоступних і рідко використовуваних, але від цього не менш “смачних” місць.

  • стейк Denver володіє колоритним яловичий смаком, одна з найулюбленіших страв серед любителів м’яса в США, вирізка з подлопаточной частини;
  • стейк Bavete вирізка з черева, характерний жорсткістю і соковитістю, м’ясо обробляється на сильному вогні і відразу подається на стіл;
  • стейк Flank також робиться з вирізки черевної частини туші, піддається дуже швидкому обсмажуванню на сильному вогні;
  • стейк Tri Tip зроблений у вигляді трикутника, має пікантний і вишуканий смак, в побуті використовується для сендвічів, особливо популярний в Каліфорнії;
  • стейк Picanha на цей раз родом із сонячної Бразилії, має неповторну соковитість і аромат за рахунок того, що прожарювання відбувається разом з невеликим прошарком жиру, вирізка з стегнової частини;
  • стейк Shoulder tender ідеально підійде в якості альтернативного варіанту м’якій вирізки, робиться з лопатки, як м’ясо використовується добірна частина, з якої виходить всього два стейка, від цього даний рецепт особливо цінний;
  • стейк Flat Iron робиться з зовнішньої частини лопатки, готове страви має класичний для стейків, ніжний і м’який смак.

У ресторані Syndicate beer & grill ви не знайдете традиційних закусок, на зразок ковбасок, снеків, наггетсів або цибулевих кілець. Тільки свіже смачне м’ясо і лобстери під чудове свіже пиво – те, заради чого сюди ходять кияни.

Кулінарні майстер-класи і все для повноцінного відпочинку

Синдикат бір і гриль зайняв місце Київміськбуду, раніше тут займалися розробкою проектів на будівництво нових будинків. Інтер’єр ресторану був розроблений студією Plan Bureau. Красива барна стійка ділить простір першого поверху на дві зони. У першому залі проходять всі розважальні заходи. Приміщення дуже містке, тут є спеціальна сцена і великий танцпол. У гастрономічній зоні часто проводять різні кулінарні семінари, лекції та майстер-класи з готуванні страв. Заклад складно назвати пивною, штори з красивого атласного матеріалу, дорогі важкі люстри, і величезні світильники дають хороше освітлення, надають цьому місцю особливий колорит. Приміщення знаходиться в напівпідвальному приміщенні, завдяки цьому створюється враження абстракції іншого світу, що дозволяє повністю відволіктися від турбот і поринути в атмосферу відпочинку і затишку.

Культура пивоваріння видно зі входу

Те, що Syndicate beer & grill це пивоварня можна зрозуміти відразу. Через прозору скляну вітрину з вулиці можна розглянути масивні колби з металу. Дана конструкція, виробництва угорської компанії ZIP, використовується і поставлено тут не заради краси. У спеціальних відсіках хмільний напій проходить всі етапи варіння: охолодження, термічну обробку сусла, очищення і підвищення температури солоду і його подальше змішування з водою. За етапом бродіння можна спостерігати вже безпосередньо всередині самого ресторану. З колб напій потрапляє в спеціальні резервуари, які знаходяться в бродильном цеху. Пройшовши всі етапи обробки дари природи стають пивом, смак якого потім куштують відвідувачі пивоварні.

Преміальне пиво за автентичними рецептами

Процес приготування пива різних сортів в середньому займає від 3 до 4 тижнів. Тут варять ель, а також класичні сорти лагера. Syndicate beer & grill варить 6 видів різного пива. Рецептура кожного з них унікальна і відрізняється власним неповторним смаком і стилем. У технології використовуються автентичні рецепти англійська, брюссельська, німецька і кухня США. Індивідуальні рецепти від Василя Мікуліна користуються особливою популярністю – Варват Брю, Юзівська Пивоварня і Lisopylka повинен спробувати кожен відвідувач ресторану. Кріплене India Pale Ale з цитрусовим і фруктовим присмаком представлено у вигляді Burshtyn Digger Амбер Лагер з гіркуватим присмаком і Prohibition India Pale Ale. Dubbel з Англії Rose’s Name Abbey Dubbel іменується в честь відомого твору Умберто Еко. Цікаво буде також спробувати пиво з додаванням вівсянки Oatmeal Morning Stout. Середня вартість одного келиха свіжого пива коливається в межах від 35 до 50 гривень.

Залишити відповідь