Адреса: вул. Іллінська, 18
Метро: Контрактова площа
Середній чек: 500–700 грн.
Кухня: Європейська, Середземноморська, Італійська
Час роботи: ПН-ВС: 08.00-00.00
Телефон: вказати

Італійський ресторан Vero Vero на Контрактовій площі – це ще один заклад із сімейства Козирної карти. Заклад зайняв зручне місце розташування, поруч із парком і сквером, фонтанами та мальовничим краєвидом на Іллінську церкву. Поділ — історичний та привабливий район для киян та гостей столиці, тож у цьому закладі столики бронюватимуть найкраще заздалегідь.

Святкові заходи

  • банкет
  • корпоратив
  • день народження
  • ювілей
  • дитяче свято

Особливості закладу та кухні

Тип закладу: ресторан, кафе
Безготівковий розрахунок: термінал, Visa, MasterCard, Maestro
Жива музика: у вихідні та святкові дні
Літня веранда: тераса в теплу пору року
Для дітей: кулінарні майстер-класи, стільці, розмальовки
Спортивні трансляції: великий екран, проектор
WiFi: хороший сигнал
Вхід: безкоштовно
Парковка: присутній
Барна карта: великий вибір в асортименті
Пиво: розливне, пляшкове
Коктейлі: алкогольні, безалкогольні
Шеф-кухар: Сергій Матузов
Мета відвідування: сімейна вечеря, романтична вечірка, ділова зустріч

Спокійна та ніжна вечірня музика, що виходить з роялю, ідеально поєднується з вечірнім фонтаном, підсвіченим м’яким світлом. Очевидною перевагою цього ресторану є наявність двох кухонь. Одна з них знаходиться поряд з основною залою, друга кухня знаходиться неподалік тераси, яка, до речі, повністю засклена. У вихідні тут можна подивитися футбол на великому проекторі, а також оцінити шедеври світової кінематографії в інші дні.

Більшість простору ресторану Веро Веро декорована деревом у стилі модерн. Дизайнери спробували природно зробити атмосферу приміщення максимально наближеною до італійського духу провінціалізму.

Меню ресторану Vero Vero на Подолі у Києві

Екологічно чисті інгредієнти

Меню Vero Vero повністю відповідає традиційним рецептам італійської кухні. Інгредієнти, які використовуються в процесі приготування кулінарних шедеврів, є екологічно чистими, велика кількість їх привозиться безпосередньо з Італії. Більшість позицій у меню відповідає сезонності, а також залежно від переваг страв можуть змінювати свої властивості. Сергій Матузов, головний шеф-кухар ресторану, готовий порадувати гостей вишуканими авторськими стравами. Крім цього тут активно практикується готування та інших популярних італійських страв, таких як пасти, антипасти, різотто і піца. Великий вибір високоякісних вин прикрасять будь-який вечір. Для дітей тут готують чудове морозиво та лимонади.

Коментарі

Залишити відповідь

Увійти

Зареєструватися

Скинути пароль

Будь ласка, введіть ваше ім'я користувача або ел. адресу, ви отримаєте лист з посиланням для скидання пароля.