Ресторан Канапа на Контрактовій Площі проект двох відомих на українському просторі особистостей, співака Олега Скрипки та ресторатора Дмитра Борисова. Гастрономічна концепція закладу лежить довкола автентичної української кухні, використання натуральних інгредієнтів, популярних у давні часи, а також чітке збереження незмінності рецептури.
Здебільшого меню Канапа основний акцент було зроблено на простих та дуже зрозумілих, насамперед для киян, інгредієнтах. У ресторан можна сміливо привести іноземця, і з гордістю уявити йому страви української кухні, наприклад, знаменитий червоний чи зелений борщ. Також є великий вибір гарячих та холодних закусок, вареників та каш. Головною м’ясною стравою, звичайно ж, є котлета по-київськи, з рибних страв обов’язково потрібно замовити смажених карасиків та юшку по-бессарабськи.
На десерт подають асорті із п’яти видів цукерок, а також київський торт. Повноцінна барна карта як бонуси укомплектована домашнім вином і фірмовою хріновухою. Як спеціальна пропозиція можна замовити легкий сніданок, а також скористатися послугою cork free.
Leave a Reply
You must be logged in to post a comment.