Стейкхаус на Золотих воротах – унікальне дітище відомого українського ресторатора Савелія Лібкіна, який відтворив унікальну гастрономічну культуру відомого однойменного одеського ресторану в самому серці Києва. Підготовка м’яса до кінцевої прожарки відбувається завдяки унікальній методиці вологого дозрівання.
На кухні ресторану працює велика команда професіоналів. Андрій Величко, шеф кухар із багаторічним досвідом, натхненник та творець меню Стейкхаус на Володимирській. М’ясник з Ізраїлю спеціалізується на обробці та виборі м’яса, з останнім проблем не виникає, адже вже протягом більш ніж 20 років заклад має надійних та перевірених постачальників з України.
Здебільшого у меню Steakhouse можна знайти фаст-фуди різних народностей, тут є кебаб, шаурма, бургер та навіть біфштекс. На особливу увагу заслуговує асортимент стейк меню: Рібай, Тібон, Денвер і телячі ребра та багато іншого. З гриля рекомендується скуштувати бефстроганів з грибами та картопляним пюре, а також томлені щоки під соусом деміглаз з яблучним пюре та селера. Як десерт краще замовити лавандовий крем з еклерами або грушевий пиріг з мигдальним мусом.
Leave a Reply
You must be logged in to post a comment.