Ресторан Веранда на Дніпрі є величезним комплексом, що складається з трьох поверхів. Великі панорамні вікна дають можливість гостям насолоджуватися видом Дніпра в цілому, а також мостом Патона, зокрема, практично звідусіль.
Меню Веранда на Дніпрі нічим не поступається, образно кажучи, чудовому виду з вікна цього закладу. Кулінарні відділ зміг повністю реалізувати і відобразити тонкощі і переваги таких складних шкіл кухні, як азійсько, французької, італійської та звичайно ж, української. Для того, щоб кулінарний механізм працював, як атомний годинник на кухні одночасно присутні близько 15 кухарів, а всім процесом керує шеф-кухар Сергій Башинський.
Інгредієнти використовуються в процесі приготування українського походження, деякі, такі як дичину – привозять з Угорщини, спеції і сири з Італії. Ще одна визначна пам’ятка ресторану Веранда на Дніпрі справжня російська піч, температура розжарення якої на постійному рівні підтримується за допомогою дров. З меню щось конкретне виділити складно, однозначно варто спробувати хоча б один з фірмових супів, різотто і звичайно ж стейк Рибай.
Leave a Reply
You must be logged in to post a comment.